For oss i Vinjerock er det viktig at det blir kasta minst mogleg mat. Det er derfor ikkje sikkert at du vil finne alle rettane i grillen og Aasmunds spiskammer til ein kvar tid. Er du usikker, vil tavlene som heng oppe over disken fortelje deg kva me sel akkurat når du er på besøk. Spør oss elles om alt du måtte lure på!
Medan vi venter på meny og anna for 2023 lar me menyen frå 2022 stå her:
Grillen
Open torsdag klokka 14:00-02:30, fredag og laurdag klokka 11:00-02.30
Potet 159 kr
Bakt småpotet frå Festivalhagen med ost, skinke, mais og heimelaga kryddersmør frå Syndinstøga
Vegetar: Kjøtet kan byttast ut med steikt soppblanding.
Frilandsgris i lefse 65 kr
Ei røykt grillpølse i lefse frå Valdres Bakst. Med Vinjerockblandings: Rømme og tyttebær. Pølsa kjem frå Grøstad gris.
Tyingrill m/ Valdres Ost 65 kr
Ei grillpølse stappfull av ost i lefse frå Valdres Bakst. Med Vinjerockblandings eller hjemmelaga zatziki. Pølsa kjem frå Tyinlam
Burgar av lokalt kjøt 149 kr
Servert med sylta lauk, salat og Vinjerockblandings i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol. Kjøt frå Skutshødn.
Burgar av lokalt kjøt 149 kr
Burgar servert med sylta lauk, salat og Vinjerockblandings i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol. Kjøt frå Smådalskjøtt.
Villfiskburgar 149 kr
Burgaren blir servert med heimelaga kålsalat i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol.Villfisk fra Frøya gourmet.
Plantebasert Naturli' burgar 149 kr
Plantebasert Naturli'-burgaren alle pratar om har tatt turen til Eidsbugarden!
Servert med sylta lauk, salat og Vinjerockblandings i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol.
Steik! osteburger 139 kr
Steik! ost frå Sygarden i Hålien.
Servert med vårlauk og tomatsalsa frå Syndinstøga i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol.
Sprøbakt-blomkål 89 kr
Ovnsbakt sprø blomkål frå Festivalhagen servert med gressløk og dipp.
Tilbehør 30 kr
Alle pølser og burgarar kan serverast med heimelaga potetsalat eller linsestuing for eit lite tillegg i prisen.
Grill tallik 159 kr
Ønsker du eit mettande måltid kan du ei tallik med to pølser saman med potetsalat og linsestuing.
Aasmunds spiskammer
Open torsdag-laurdag klokka 15:00-21:00
Dagens, torsdag: Lammegryte 209 kr
Langtidskokt gryte på oppskrift frå Sommerhotellet i Vang, med lam frå Line og Kjell Gudmund i Tyinlam. Grønnsakene kjem frå Festivalhagen.
Blir servert med brød frå bakeriet på Gol.
(Gluten- og laktosefri)
Dagens, fredag: Chili sin carne 209 kr
Spicy, kjøtfri chili servert med salat, rømme og maisflak. Me har ekstra chili om du tør!
(Gluten- og laktosefri)
Dagens, laurdag: Rimtussegryte 209 kr
Langtidskokt biffgryte med øl frå Små vesen. Servert med brød frå Gol bakeri og bladsalat frå Festivalhagen. Laga hos Syndindstøga, med kjøtt frå Smådalskjøtt.
(Gluten)
Babberiet
Open torsdag-laurdag klokka 22:00-02:00
Kjebab 139 kr
Ciderbraisert kje frå Valdres-killing
Lambab 139 kr
Ølbraisert lam frå Tyinlam. ØL fra Småvesen.
Veggibab 139 kr
Bakte grønsaker.
Alle babbar blir servert på ei stor lompe frå Valdres Bakst, med bakte grønsaker og Vinjerockblandings.
Bygg, kveite (begge frå øl), fiskesaus, kveite i lompa, mjølk)