Vegetarmatkurs
Miljøvettregel #4 seier: Et grønt! På dette matkurset får du ei fin innføring i korleis ein lager god vegetarmat på tur. Mat er alltid ein viktig sukessfaktorer på tur og kanskje det som krydrar turen og gjer den vellykka. Me lager ein god rett saman, og gjev litt tips og triks til mat ein kan ta med og måltider ein kan lage på tur med ein primus. Høg kosefaktor!
Gradering: Grøn
Antal plassar: 12
Pris: 400,-
Tidspunkt:
- torsdag: 15:00-17:30
- fredag: 12:00-14:30
- laurdag: 11:00-13:30
Utstyr:
- klede etter vêr
- sitteunderlag
- drikke (vatn, termos med kaffe etc)
- tallerken og bestikk
Oppmøte: Over vegen frå turinformasjonen, skilt med "Møteplass" ti minutt før avgang.
Kursa er i regi av DNT ung