Kortreist, rimeleg og velsmakande. 

Sist oppdatert 22. april 2019
Frukost
Blings og beger: 89 kr

Eit realt frukostmåltid med kaffi og juice til.
(kveite, bygg, rug, smør, ost) Glutenfritt brød tilgjengelig

Graut og godsaker: 59kr

Havregraut med frukt, rosiner og mykje anna godt (Havre) Glutenfri havregraut er normalt tilgjengeleg

Grillen
Potet: 119kr

Bakt potet med ost frå Valdres Ost, kjøt frå Stølsvidda og heimelaga kryddersmør
(Mjølk)

Fjellgrill i lefse: 49kr

Ei røykt grillpølse med litt sting, servert i lefse med Vinjerockblandings: Rømme og tyttebær.
(Kveite, mjølk)

Burgar av vestlandsk fjordfe: 99kr

Kjøt frå Ida og Sigmund på Hensbakken gard i Vang. Servert med ølsylta lauk, salat og Vinjerockblandings i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol.
(Mjøl, mjølk)

Fiskeburgar frå Strandefjorden: 99 kr

Knut hjå Stølsvidda har både fiska og kokkelert. Servert med heimelaga kålsalat i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol.
Mjølk, sennep (majones), kveite (i hamburgarbrødet)

Burger
Tilbehør

Alle pølser og burgarar kan serverast med heimelaga potetsalat for eit lite tillegg i prisen. (Mjølk)

AASMUNDS SPISKAMMER (OPEN TORSDAG: 17-22, FREDAG/LAURDAG: 15-22)
Lammegryte: 179kr

Langtidskokt gryte med lam frå Line og Kjell Gudmund i Tyinlam. Inneheld rotgrønsaker, og blir servert med heimelaga potetmos.
(Mjølk i potetmosen) 

Dagens, torsdag: Lasagne: 139kr

Lasagne med bolognese etter ei italiensk bestemoroppskrift, med kjøt frå Hensbakken gard i Vang. Servert med norsk småbladsalat og brød.
(Kveite, mjølk, selleri, sennep)

Dagens, fredag: Chilli con carne: 139kr

Kjøt frå Hensbakken gard. Servert med rømme og maisflak. (Mjølk)

Dagens, laurdag: Fjellgrispølser på linser: 139Kr

Muskat- og fennikelpølse etter kjøkensjefens oppskrift, steikt i olje og servert med linsestuing med lauk og kvitlauk.

Babberiet
Reinsbab: 99kr

Braisert reinskjøt. 

Kjebab: 99 kr

Ciderbraisert kje frå Valdres-killing. 

Lambab: 99 kr

Ølbraisert lam frå Tyinlam.

Tilbehør

Alle babbar blir servert på ei stor lompe frå Valdres Bakst, med norsk småbladsalat og Vinjerockblandings. Bygg, kveite (begge frå øl), fiskesaus, kveite i lompa, (mjølk)