Ordinære billettar til Vinjerock 2024 er no utseld. Men fortvil ikkje, torsdag 7. desember klokka 12:00 kan du nytte deg av DNT sitt medlemssal! 

Sist oppdatert 05. desember 2023

Når startar billettsalet for 2024?

1. desember klokka 12:00 kjem billettar til Vinjerock 2024 endeleg for sal på Ticketmaster. Gjer deg klar for å oppleve konsertar og spanande samtalar, delta på kurs og aktivitetar i vakraste Jotunheimen og ikkje minst ete nydeleg lokalmat frå Valdres. Ein kan maks kjøpe opp til fire festivalpass per person.

I festivalpasset er shuttlebuss tur/retur (torsdag og sundag) frå parkeringa og inn til festivalområdet inkludert og festivalcamp med sanitæranlegg.

Kjøp billett her

 

Billettsal DNT-medlemmar

Er du medlem i Den Norske Turistforening (DNT) kan du ôg nytte deg av deira billettsalget 7. desember klokka 12:00. Ein kan maks kjøpe ein billett per medlem og hugs at alle som skal nytte seg av DNT-billettar må vere medlem i DNT når dei ankjem Eidsbugarden i sumar.  

Slik foregår DNT-salet 

DNT-medlemmar må logge inn på "Min side" på DNT sine sider, der finn du lenka til billettsalet og promokode du må nytte for å komme inn på billettsalet. Ha og medlemsnummeret ditt klart då du må fylle det inn ila. kjøpsprosessen. 

Logg inn på dnt.no

Som medlem hjå DNT får du mellom anna medlemspris på DNT sine 580 hyttar, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, turar og kurs over heile landet og ein rekke gode medlemsrabattar.

DNT er Noregs største friluftslivsorganisasjon med over 300 000 medlemmar og starta allereie i 1868. Dei jobbar for å fremje eit enkelt, aktivt, allsidig og miljøvenleg friluftsliv og for å bevare natur- og kulturverdiar.

Hugs på

Me minnar om at av omsyn til tryggleik, naturvern og trivsel har vi nokre reglar for kva ein ikkje får ha med seg eller gjere i festivalcampen: 

  • Eingongsgrillar
  • Glasflasker
  • Høgtalarar som speler med eit lydnivå som nærmar seg konsertvolum, til dømes Soundbox
  • Bålbrenning - nytt heller fellesgrillen vi set opp ved stranda

Det er lov å nytte primus, men vis omsyn og syt for sikker handtering av utstyret.

Billettprisar 2024 

Ordinær: 2920,- + bill.avgift

DNT-medlem: 2870,- + bill.avgift

Festivalpasset gjev inngang til festivalområdet oppe på Eidsbugarden, konsertar, samtalar og eit breidt aktivitetsprogram over tre dagar. I tillegg er shuttlebuss tur/retur (torsdag og sundag) frå parkeringa og inn til festivalområdet inkludert og ein avmerka festivalcamp med sanitæranlegg.