Meny Vinjerock 2018

Smak på fjellet i matbodene våre! Her finn du eit rikt tilbod frå morgon til kveld.


Menyen for 2019 kjem når det nærmar seg festival. I mellomtiden kan de sjå menyen fra 2018 her:

Menyen har fokus på økologiske, kortreiste og sesongbaserte råvarer. Vinjerock samarbeider med over 15 lokale matprodusentar som leverer nøye utvalde produkter til kvar einaste rett på menyen. Til dømes kjem kjøtet frå Hensbakken gard, Stølsvidda, Tyinlam, og Valdres-Killing

Ellers får du fantastiske vegetariske og veganske måltider hjå Mat fra Hagen. For tredje år på rad tar dei turen til fjells og serverar vegetarmat frå eiget utsal. 

For søtmomsen får du vaflar og is frå Valdres Gardsis i kaffibaren. 

(Allergener i parantes kan byttes ut med alternativ vare)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Frukost (open 09-12, fredag og laurdag):

Blings og beger: 89kr

Eit realt frukostmåltid med kaffi og juice til
(kveite, bygg, rug, smør, ost) Glutenfritt brød tilgjengelig

Graut og godsaker: 59kr  

Havregraut med frukt, rosiner og mykje anna godt
(Havre) Glutenfri havregraut er normalt tilgjengeleg

---------------------------------------------------------------------------------------------

Grillen (open torsdag: 14-02. Fredag/laurdag: 12-02):

Potet: 119kr

Bakt potet med ost frå Valdres Ost, kjøt frå Stølsvidda og heimelaga kryddersmør
(Mjølk)

Fjellgrill i lefse: 49kr

Ei røykt grillpølse med litt sting servert i lefse med Vinjerockblandings: Rømme og tyttebær.
(Kveite, mjølk)

Burgar av vestlandsk fjordfe: 99kr

Kjøt frå Ida og Sigmund på Hensbakken gard i Vang. Servert med ølsylta lauk, salat og Vinjerockblandings i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol.
(Mjøl, mjølk)

Fiskeburgar frå Strandefjorden: 99 kr

Knut hjå Stølsvidda har både fiska og kokellert. Servert med heimelaga kålsalat i ein spesiallaga burgarbolle frå bakeriet på Gol.
Mjølk, sennep (majones), kveite (i hamburgarbrødet)

Tilbehør

Alle pølser og burgarar kan serverast med heimelaga potetsalat for eit lite tillegg i prisen.(Mjølk)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Aasmunds spiskammer (open torsdag: 17-22, fredag/laurdag: 15-22)

Lammegryte: 179kr

Langtidskokt gryte med lam frå Line og Kjell Gudmund i Tyinlam. Inneheld rotgrønsaker, og blir servert med heimelaga potetmos.
(Mjølk i potetmosen) 

Dagens, torsdag: Lasagne: 139kr

Lasagne med bolognese etter ei italiensk bestemoroppskrift,
med kjøt frå Hensbakken gard i Vang. Servert med norsk småbladsalat og brød.
(Kveite, mjølk, selleri, sennep)

Dagens, fredag: Chilli con carne: 139kr

Kjøt frå Hensbakken gard. Servert med rømme og maisflak
(Mjølk)

Dagens, laurdag: Fjellgrispølser på linser: 139Kr

Muskat- og fennikelpølse etter kjøkensjefens oppskrift, steikt i olje og
servert med linsestuing med lauk og kvitlauk.

-------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Babberiet (frå kl. 22, torsdag, fredag og laurdag)

Reinsbab                                                                                                      99kr

Braisert reinskjøt

Kjebab                                                                                                         99kr

Ciderbraisert kje frå Valdres-killing

Lambab                                                                                                        99kr

Ølbraisert lam frå Tyinlam

Alle babber blir servert på ei stor lompe frå Valdres Bakst, med norsk
småbladsalat og Vinjerockblandings.
Bygg, kveite (begge frå øl), fiskesaus, kveite i lompa, (mjølk)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Mat fra Hagen

 

Frokost mellom 11-14, fredag og laurdag

Frokost fra Hagen: 130,-

Tjukke pannekaker med masse digg toppings som frukt, granola og lønnesirup sammen med smudibolle. Alt er vegansk og glutenfritt
Allergen: nøtter (bokhvete, mandler)

Lunsj/middag/nattmat 14-sent, torsdag/fredag og laurdag

Indisk/falafelrull: 130,-

Krispi falafel, ssäm paste, indisk dressing, dijon- og harissa vinaigrette, syltet agurk/ rødløk, tomat, salat fra Hagen
Allergen: hvetegluten, sennep, soya

Green Curry: 130,-

Green curry med kokosmelk og spinat sammen med stekte veggies og tofu. Kommer med sticky ris
Allergen: hvetegluten, sesam

Søtpotetfries: 50,-

Søtpotetfries med indisk dressing og dijonvinaigrette.
Allergen: -